a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Cultura sănătății

Credem în importanța unei vieți sănătoase

Un stil de viață sănătos stă la baza unei vieți lungi pline de succese și împliniri. Credem că bolile pot fi prevenite dacă acordăm atenția necesară atât stării noastre fizice, cât și celei mentale. Dorim să motivăm pacienții noștri să cultive obiceiuri sănătoase de alimentație, de a efectua în mod regulat activități în aer liber, de a coexista cu natura, încurajând și alții printr-un zâmbet fericit și sănătos.

ÎNCREDERE DEPLINĂ CONFERITĂ DE TEHNICI STOMATOLOGICE INOVATIVE

Printre serviciile oferite de clinica noastră enumerăm exclusiv consultații și intervenții stomatologice de natură preventivă și de estetică de ultima generație, satisfăcând astfel așteptările și celui mai pretențios client.

Stomatologie de la A la Z – echipa noastră de profesioniști vă oferă serviciile de specialitate acoperind gama completă de intervenții stomatologice, începând de la implantologie până la ortodonție, oferind soluții și în cazul tratamentelor complicate.

  • Considerăm că prevenția este primordială, astfel îi așteptăm pe pacienții cei mici
  • Clinica noastră a fost gândită să vă ofere un ambient plăcut și relaxant
  • Membri echipei noastre sunt specialiști de încredere, conștienți de importanța simțului empatic și în acest domeniu al medicinei
SFATUL NOSTRU PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

Putem să spunem că trei factori fundamentali ne influențează în modul cel mai pregnant viața de zi cu zi, respectiv starea noastră de sănătate, și anume activitățile fizice întreprinse, impulsurile pozitive asupra stării noastre spirituale și nu în ultimul rând obiceiurile culinare ce ne definesc. Sperăm să dăm un imbold pacienților noștri de a „profita” în adevăratul sens al cuvântului de acești trei componenți ai vieții, și să aibă încredere că efortul depus în acest sens fără îndoială va atrage după sine rezultatele dorite.

activitate fizică 0

impulsuri pozitive asupra vieții spirituale 0

ce mâncăm 0

ENERGIA VIEȚII

Cu trecerea timpului un lucru sigur a rămas neschimbat. Asemeni celor mai îndepărtate vremuri, energia vieții omului de azi izvorește din trei componente principale:

focul – energia soarelui; aportul zilnic de vitamina D recomandată unui adult este de 3000 UI

apa – să consumăm zilnic de preferință 1,5-3 l de apă plată, necarbogazoasă

pământul – să alegem conștienți alimente sănătoase, fără conținut de conservanți sau adaosuri

În imagine: ceasul solar de pe fațada parohiei romano-catolice din Baia Sprie (sec. XVIII)