a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Rólunk

FOGÁSZAT, EGÉSZSÉG, KULTÚRA …

Felsőbányán, Erdély-széli nagy múltú kisvárosban, működik egy a többgenerációs

múlttal rendelkező fogászati központ. A Makai-Magoss család 50 éves tapasztalattal történetet írt, és része a város arculatának.

Ha Bányavidéken és Máramarosban az idelátogató úgy érzi, hogy megállt az idő, a DENTCULT klinikánál időtálló és megbízható

szolgálatások várják a pácienseket, az innovatív fogászat jegyében.

FOGÁSZAT

Az egészséges életmód és annak promoválása, nemcsak a mi alapállapotunk, hanem tevékenségünk fő pillére. Hiszünk abban, hogy a betegségek elkerülhetőek, valljuk a test és lélek kölcsönösségét és egymásra való kihatását.

Egészség

Rendelőnk által kínált szolgáltatások között kizárólag olyan a szakma élvonalába tartozó esztétikai és preventív fogászati beavatkozások, vizsgálati lehetőségek szerepelnek, melyek a kiemelkedően magas igényeknek is megfelelnek.

Kultúra

Fontos számunkra a helyi és egyetemes értékek, hagyományok megőrzése, továbbadása. A helyi és regionális kulturális hagyatékot őrizzük és szeretnénk megosztani pácienseinkkel.

Turizmus

Észak-Erdély csodálatos környéke, a Bányavidék, a közeli hegyek és vizek, a máramarosi tájak mind mind kiválló turisztikai célpontok, amelyekhez segítünk eljutni és élvezni azokat.

Élmény és fogászat

Élménnyé varázsoljuk a fogászatot. A DENTCULT fogászati klinika magas szinten képzett szakemberei teljeskörű fogászati és foghigiéniai szolgáltatásokat nyújtanak. A DENTCULT páciensei egyúttal széleskörű információkat kapnak a környék természeti, kulturális adottságairól és szabadidős elfoglaltságok lehetőségeiről.

FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÁSAINK

MOSOLYTERVEZÉS

Digitális módszerrel tervezzük meg a páciensekhez leginkább illő mosolyt.

ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉSEK

A szuvas szövetet eltávolítás után esztétikus, minőségi anyagokkal pótoljuk. Az eljárás tartósságára garanciát vállalunk.

FOGPÓTLÁSOK

Fogpótlások elkészítésénél az időzítés nagyon fontos, hiszen minél tovább várunk a pótlás behelyezésével, a fogsor annál jobban deformálódik.

IMPLANTÁCIÓ

Implantátumokkal pótolható kis vagy nagy kiterjedésű foghiány, előnye, hogy a szomszédos fogak érintetlenül maradhatnak.

FELNAGYÍTOTT GYÖKÉRKEZELÉSES ELJÁRÁSOK

A gyökérkezelés fog kihúzása helyett a beteg fogszövetek, fogidegek eltávolításával, a fogcsatorna megtisztításával lehetővé teszi a fog megmentését.

DIGITÁLIS RÖNTGEN

A fogászati eljárások előtt, és/vagy közben nélkülözhetetlen röntgenfelvételek készítése és azok kiértékelése.

FOGFEHÉRÍTÉS

Egészséges fehér fogakkal az ember magabiztosabbá válik és bátran mosolyog. Fogaink esztétikája ezért is annyira fontos.

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogaink állása nem csak mosolyunkat határozza meg, de kihatással van fogazatunk és az egész szánk egészségügyi állapotára.

GYERMEKFOGÁSZAT

Gyermekfogászat elsősorban a fogak megőrzésén alapul. Gyermekkorban a fogak állapota, fejlődése még sokkal nagyobb mértékben befolyásolható.

testimonials image
Sorry, no posts matched your criteria.