a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Fogászat, egészség, kultúra …

Felsőbányán, az Erdély-széli, nagy múltú kisvárosban működik egy többgenerációs múlttal rendelkező fogászati központ. A Makai-Magoss család 50 éves tapasztalattal történetet írt, része a város arculatának.

Míg a Bányavidéken és Máramarosban barangolva, az idelátogató úgy érzi, hogy megállt az idő, az innovatív fogászat jegyében működő DENTCULT klinika időtálló és megbízható szolgáltatásokat nyújt a páciensek számára.

Egészség

Az egészséges életmód és annak promoválása nemcsak alapelvünk, hanem tevékenségünk fő pillére. Hiszünk abban, hogy a betegségek elkerülhetőek, valljuk a test és lélek kölcsönösségét és egymásra való kihatását.

Fogászat

Rendelőnk által kínált szolgáltatások között kizárólag olyan a szakma élvonalába tartozó esztétikai és preventív fogászati beavatkozások, vizsgálati lehetőségek szerepelnek, melyek a kiemelkedően magas igényeknek is megfelelnek.

Kultúra

Fontos számunkra a helyi és egyetemes értékek, hagyományok megőrzése, továbbadása. A helyi és regionális kulturális hagyatékot őrizzük és szeretnénk megosztani pácienseinkkel.

Turizmus

Észak-Erdély csodálatos környéke, a Bányavidék, a közeli hegyek és vizek, a máramarosi tájak mind mind kiváló turisztikai célpontok, amelyekhez segítünk eljutni és élvezni azokat.

MINDEN AMI DENTCULT

fogászat és turizmus, egészség és kultúra, életmód és a hely szelleme

testimonials image

Cel mai mult colecție de mierale mi-a plăcut, dar și comunicarea lejeră din partea personalului.

Radu M.
v

Több mint fogászat, ahol megszünt minden szorongásom, ami a fogászathoz kapcsolódott.

D. Klára

Kellemes hely, kellemes személyzet, jó tanácsok...

Gabriel P.