a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÁSAINK

Klinikánk által kínált szolgáltatások között kizárólag olyan a szakma élvonalába tartozó esztétikai és preventív fogászati beavatkozások, vizsgálati lehetőségek szerepelnek, melyek a kiemelkedően magas igényeknek is megfelelnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a fogmegtartó kezelésekre, adott esetben implantológiai beavatkozásokkal tudjuk pótolni az esetleges foghiányokat.

Mosolytervezés

A Smylist módszerrel egy számítógépes szoftver segítségével tervezzük meg digitálisan a pácienshez leginkább illő mosolyt.

ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉSEK

A kisebb, valamint a nagyobb restaurációk esetén törekszünk az esztétikus anyaghasználatra, az eljárás tartósságára pedig garanciát vállal.

FOGPÓTLÁSOK

Fogpótlások elkészítésénél az időzítés nagyon fontos, hiszen minél tovább várunk a pótlás behelyezésével, a fogsor annál jobban deformálódik.

IMPLANTÁCIÓ

A foghiány pótlására használt implantátumok beültetése szolgálhatja a fogsor, vagy a fogpótlás rögzítését.

MIKROSZKÓPOS GYÖKÉRKEZELÉSEK

A gyökérkezelés fog kihúzása helyett a beteg fogszövetek, fogidegek eltávolításával, a fogcsatorna megtisztításával lehetővé teszi a fog megmentését.

DIGITÁLIS RÖNTGEN

Egyes fogászati eljárások előtt, és/vagy közben nélkülözhetetlen röntgenfelvételek készítése és azok kiértékelése.

FOGFEHÉRÍTÉS

Egészséges fehér fogakkal az ember magabiztosabbá válik és bátran mosolyog. Fogaink esztétikája ezért is annyira fontos.

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogaink állása nem csak mosolyunkat határozza meg, de kihatással van fogazatunk és az egész szánk egészségügyi állapotára.

GYERMEKFOGÁSZAT

Gyermekfogászat elsősorban a fogak megőrzésén alapul. Gyermekkorban a fogak állapota, fejlődése még sokkal nagyobb mértékben befolyásolható.