a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Az egészség kultúrája

Híszünk az egészséges, természetes életmódban

Az egészséges életmód az alapja a sikeres és tartalmas hosszú életnek. Hisszük, hogy a betegségek megelőzhetőek, ha fizikai és szellemi létünkre egyaránt figyelünk. Egészséges mosolyra, étkezésre, testkultúrára és természetközeliségre motiváljuk pácienseinket.

Időtálló megbízhatóság az innovatív fogászat jegyében

Rendelőnk által kínált szolgáltatások között kizárólag olyan a szakma élvonalába tartozó fogászati beavatkozások, vizsgálati lehetőségek szerepelnek, melyek a kiemelkedően magas igényeknek is megfelelnek.

Fogászat A-tól Z-ig – csapatunk az implatológiától a fogszabályozásig minden szakterületen jártas és ezen kezelések kombinációjára is képes, nagy hangsúlyt fektetve komplikált esetek kezelésére.

Fontosnak tartjuk a prevenciót, így már gyermekkortól várjuk pácienseinket

Rendelőnket úgy alakítottuk ki, hogy nyugodt, kedves légkör fogadja Önt.

Csapatunk minden tagja magasan képzett, alapos és empatikus szakember

Az egészség receptje

Három tényezőt figyelembe véve, elmondhatjuk, hogy a mozgás, a pozitív szellemi táplálék és a mindennapi étkezés befolyásolja leghansúlyosabban életünket, azaz egészségi állapotunkat. Arra biztatjuk pácienseinket, mindhárom lehetőséggel “éljenek” és a higgyék, hogy a befektetett munka megtérül…

mozgás 0

pozitív szellemi táplálék 0

étkezés 0

Az élet energiája

A modernkori embernek is a 3 fő elem adja az élet energiáját. A tűz – a nap energiája, napi 3000 UI D Vitamin fogyasztása javallott. A víz – naponta igyunk 1,5 -3 liter szénsav- és adalékmentes vizet. A föld – táplálkozzunk egészségesen, fogyasszunk tartósítószermentes, bio ételeket.

A képen a felsőbányai katolikus plébánia napórája (XVIII. sz.).