a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Despre noi

STOMATOLOGIE, SĂNĂTATE, CULTURĂ…

Situată la marginea Ardealului, în orășelul cu un bogat trecut istoric Baia Sprie, găsim un centru stomatologic care își oferă serviciile timp de mai multe generații.

Având o experiență de mai bine de 50 de ani, familia Makai-Magoss scrie istorie, face parte integrată din viața orașului. În timp ce vizitatorului îi poate părea că s-a oprit timpul în zona Băii Mari și în Maramureș, clinica stomatologică DENTCULT oferă pacienților servicii de calitate bazate pe tehnici inovative.

Stomatologie

Serviciile oferite de clinica noastră sunt considerate ca fiind cele mai cunoscute și inovative intervenții stomatologice preventive sau estetice, respectiv posibilități de diagnosticare de ultimă oră care satisfac așteptările pacienților pretențioși.

Sănătate

Modul de viață sănătos și promovarea acestuia este ideea de bază în activitatea noastră. Credem sincer în prevenirea bolilor, în relaționarea dintre trup și suflet, în efectul benefic exercitat unul asupra celuilalt.

Cultura

Este important pentru noi păstrarea, dar și transmiterea valorilor și obiceiurilor specifice zonei și universale. Păstrăm cu drag moștenirea culturală caracteristică zonei, de asemenea dorim să o facem cunoscută pacienților noștri.

Turism

Regiunea superbă ce caracterizează partea de Nord al Ardealului și zona Băii Mari, peisajul din Maramureș cu munții, lacurile și râurile ce ne înconjoară reprezintă destinații turistice de neuitat. Noi vă oferim prilejul de a le savura.

Experiență și stomatologie

Îmbinăm stomatologia cu experiențe turistice de neuitat. Personalul clinicii DENTCULT calificat conform celor mai ridicate standarde vă oferă servicii complete de stomatologie și profilaxie dentară. Pacienții clinicii DENTCULT beneficiază totodată de șansa de a cunoaște trăsăturile specifice ale zonei, cultura și istoria regiunii, sau pot alege dintre diferite activități în aer liber.

SERVICII STOMATOLOGICE

ESTETICA ZÂMBETULUI

Cu ajutorul sistemului Smylist, prin intermediul unui program special de software realizăm zâmbetul potrivit pacientului.

TRATAREA CARIILOR

Tratăm cariile aplicarea materiale estetice și asigurăm durabilitate maximă.

PROTETICĂ

În cazul tratamentelor protetice, un aspect important constituie intervenția la timp, pentru a preveni deformarea arcadelor dentare.

IMPLANTURI

Implanturile dentare reconstituie funcționalitatea arcadelor dentare fără a interveni asupra dinților sănătoși. Servesc la înlocuirea dinților lipsă, respectiv la fixarea punților sau protezelor dentare.

ENDODONȚIE

Tratamentele endodontice realizate cu ajutorul microscopului sunt poate cele mai importante intervenții stomatologice, deoarece prin îngrijirea afecțiunilor pulpei dentare, a rădăcinilor și canalurilor dentare asigurăm păstrarea dinților.

RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ

Efectuăm radiografiile dentare necesare procedurilor stomatologice și oferim analiza acestora de către specialiștii noștri.

ALBIREA DINȚILOR

O dantură sănătoasă și un zâmbet strălucitor este baza unei atitudini confidente. Estetica unui zâmbet sănătos este indispensabilă.

ORTODONȚIE

Dantura sănătoasă și poziția adecvată a dinților definesc nu doar zâmbetul nostru, ci constituie premisele unei cavități bucale sănătoase.

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologia pediatrică presupune în primul rând păstrarea sănătății dinților la copii. Trebuie să fim conștienți și să profităm de faptul că starea și dezvoltarea dinților la copii poate fi influențată mult mai ușor, decât la adulți.

testimonials image
v

Mai mult decât stomatologie, unde am uitat de toate temerile legate de stomatologie.

D. Klára

Loc plăcut, personal drăguț, sfaturi bune...

Gabriel P.

Cel mai mult mi-a plăcut colecția de minerale, și atitudinea personalului!

Radu M.